تولید و عرضه انواع فرش ماشینی کاشان

مقایسه فرش پلی استر فیلامنت و فرش اکریلیک

فرش پلی استر فیلامنت یا فرش اکریلیک

خواندن این مقاله به خریداران کمک می کند که فرش های آکریلیک را برای ضای منزلشان انتخاب کنند یا فرش های پلی استر  فیلامنت .
فرش های ماشینی
تماما از الیاف تولید شده است . استفاده از نخ خاب ، نخ تار و نخ پود برای تولید فرش ، مواد اولیه ای هستند که از جنس های مختلف شامل اکرولیک ، ابریشم ، پنبه ، پلی استر و و ... خواهد بود . عمده فرش های ماشینی از الیافی از جمله : پلی استر ، بی سی اف ، پلی پروپلین و اکریلیک ( هیت ست شده یا غیر هیت شست ) تولید می شوند . از بین الیاف نام برده شده بهترین تولیدات و باکیفت ترین فرش ها از جنس الیاف اکرولیکی هستند که از فرایند هیت ست گذر کرده و کاملا محکم و مقاوم و درخشان شده اند . الیاف اکرولیک هیت سته شده ، دارای ویژگی های خاص و برتری هایی است از جمله :
مقاومت بسیار بالا که فرش را از آسیب پذیری در برابر پاخوردگی ، نور مستقیم ، گرما و حرارت غیر مستقیم ، گرد و غبار و نفوذ الودگی ها و ... حفظ می کند . در صنعت بافت فرش های ماشینی و در کارخانه جات ناب و محصولات درجه یک 90% فرش های ماشینی بافته شده ، از جنس اکریلیک هیت ست است . به یاد داشته باشید تشخیص و تمیز فرش های اکرولیک از فرش های پلی استر بر اساس ویژگی های ظاهری از عهده خریداران عادی خارج است . از همین رو هنگام خرید دقت نمایید تا فرش پلی استر را به قیمت و تحت عنوان فرش اکرولیک خریداری نکنید . از آنجاکه شما توان تشخیص این موضوع را ندارید شناسنامه فرش ، اطلاعات فروشنده قابل اعتماد و انتخاب فروشگاه و برند نامی بهترین کمک رسان و راهنما در این زمینه خواهد بود . فرش های پلی استر ، پلی پروپلین و ... نسبت به فرش های اکرولیک ارزان تر و کم کیفیت تر هستند . گاها در بازار های فیزیکی دیده شده است که فرش های پلی استر و فرش های تولید شده با سایر الیاف به غیر از فرش های اکرولیک را به نام فرش های اکرولیک به قیمت ارزان به دلیل تخفیف و فروش ویژه عرضه می شوند . مطالب گرفته شده به معنای بد بودن فرش های پلی استری نیست اما این محصولات در کیفیت ، قیمت و سایر ویژگی های فنی و ظاهری نسبت به فرش های اکرولیک در رده پایین تری قرار دارند . ادامه مقاله حاضر با ما همراه شوید تا با بررسی مقایسه فرش های پلی استر فیلامنت با فرش های اکریلیک به صورت کامل با این دو دسته محصول آشنا شده و نکات ارائه شده را در انتخاب و خرید بکار بگیرید .
تفاوت فرش اکریلیک و فرش پلی استر فیلامنت
الیاف اکریلیک دارای برخی ویژگی های ظاهری هستند . کمی دقت می تواند در شناسایی ما را کمک نماید . در الیاف اکرولیک هیت ست می بینیم :
1- سر نخ ها واضح و مشخص هستند . به سر نخ های الیاف اکرولیک ویژه دانه اناری شکل یا سوزن ته گردی اتلاق شده است . این ویژگی این امکان را فراهم آورده است که گره ها و نخ های منقطع به راحتی در زیر دست سر خورده و دانه دانه بودن آن ها قابل لمس است .
2- الیاف اکرولیک به هیچ وجه بوی نفت و مواد پلاستیکی نمی دهند . در حالی که سایر الیاف با بو همراه است .
3- الیاف نام برده نسبت به الیاف پلی استر فلامینت نرم تر و لطیف تر هستند . هنگام دست کشیدن روی فرش های اکرولیک احساس زبری و اصطکاک نخواهیم داشت .
4- اکرولیک هیت ست دارای بیشترین مقاومت در برابر فشار و سایش و رفت و آمد است . چراکه خاصیت ارتجاعی دارد و به عبارت بهتر نخ خاب اکرولیک هیت ست شده برگشت پذیر است . از همین رو برای مکان های کم رفت و آدم انتخاب فرش های پلی استر فلامینت و برای مکان های پر تردد فرش های اکرولیک هیت ست شده پیشنهاد می شود .
5- الیاف اکریلیک خصوصا بعد از هیت ست شدن بسیار درخشان و براق خواهند بود . استفاده از فرش ها موجب از دست رفتن رنگ و یا رنگ پریدگی نخواهد شد .
6- محصولاتی که تحت عنوان فرش های اکرولیک هیت ست در بازار وجود دارند ، نسبت به سایر فرش ها از تنوع رنگی بالاتری برخوردار هستند .
7- هیت ست شدن این امکان را به فرش های مذکور داده است که مقاومت بالایی در برابر حرارت غیر مستقیم و نور و ... داشته باشند . برای مثال کتری داع نمی تواند به فرش اکرولیک هیت ست آسیب بزند .
عدم وجود هر یک از موارد بالا در فرش های ماشینی نشان از اکرولیک نبودن فرش می باشد .
الیاف پلی استر فیلامنت
برای اولین بار الیاف پلی استر توسط فردی به نام کاروتز در سال 1928 تولید شد . الیافی مصنوعی اما مناسب برای استفاده در صنعت نساجی . از جمله خواص بارز و قابل توجه در فرش ها و الیاف پلی استر مقاومت بالا در برابر فشار و رطوبت است . الیاف پلی استر رطوبت و نم را جذب نمی کند . اندکی پس از آنکه الیاف پلی استر تولید شد ، در راستای بهبود آن اقدام شده و پلی استر به عنوان یکی از مواد پلیمری تشکیل شده از واحد های مونومری اندکی متفاوت از پلی استر های قبل تولید و روانه بازار شد .
در کلی ترین دسته بندی می توان خواص و ویژگی های پلی استر فلامینت را بصورت زیر بیان کرد :
1- عدم پرزدهی
2- براقیت یا لوستر بودن
3- ثبات رنگ در شست و شو و عدم شل شدگی
4- ثبات  و دوام در برابر نور غیر مستقیم
5- ثبات در برابر سایش اما این ثبات نسبت به فرش های اکرولیک کم تر است .
6- نرمی و لطافت مطلوب که اگر در شانه و تراکم پایین تولید شود می تواند برای استفاده بدون مبلمان هم مناسب باشد .
7- عدم رشد قارچ و باکتری در بافت ها به علت عدم جذب دما و رطوبت
8- ثبات در برابر گرما و عایق در برابر گرما و سرما
9- مقاومت بالا در برابر شست و شو و مواد شیمیایی چراکه خود محصول هم از مواد پلاستیکی تهیه شده است .
10- قابلیت بازیافت و عدم ضرر و زیان به طبیعت
مقایسه فرش های ماشینی اکرولیک و پلی استر فلامینت
1- درصد جذب رطوبت فرش های پلی استر فلامینت از فرش های اکرولیک کم تر است .
2- دمای نرم شدن فرش های پلی استر بیشتر از فرش های اکرولیک است چراکه از مواد پلاستیکی و غیر طبیعی تشکیل شده اند .
3- درحد دو محصول درصد مقاومت در برابر مواد قلیایی و اسیدی بسیار بالا ست .
4- الیاف پالی استر فلامینت فاقد پرزدهی هستند در حالی که فرش های اکرولیک تا مدتی پس از خرید امکان پرزدهی دارند .
5- براقیت فرش های پلی استر فیلامنت از اکرولیک بیشتر است اما ثبات رنگ در فرش های اکرولیک نسبت به محصولات پلی استر بالا تر خواهد بود
7- خاصیت ارتجاعی و بازگشت به حالت اول که تحت عنوان تاب آوری هم از آن یاد می شود در فرش های اکرولیک بیشتر از پلی استر فیلامنت است . برگشت پذیریا فرش های پلی استر در حد برگشت پذیری فرش های ابریشم است .
8-جالب است بدانید الیاف پلی استر فلامینت هم در نخ خاب ، هم در نخ پود و هم در نخ تار مورد استفاده قرار می گیرند در حالی که مورد استفاده الیاف اکرولیک تنها و تنها در نخ خاب است .
9- الیاف پلی استر از جمله الیافی هستند که در داخل کشور تولید شده اما الیاف اکرولیک کاملا وارداتی بوده و خارجی محسوب می شوند .
10-الیاف اکرولیک خصوصا اگر هیت ست شده باشند نسبت به الیاف پلی استر فیلامنت گران تر هستند .
هنگام خرید فرش های ماشینی می توانید به شناسنامه فرش که بصورت برچسبی بر پشت فرش چسبیده است مراجعه نمایید . در قسمت شناسنامه الیاف مصرفی به عنوان مهم ترین موضوع در تعیین جنسیت فرش مورد توجه قرار گرفته است . هرنوع خط خوردگی و مخدوش شدگی یا پارگی از شناسنامه باید شک شما را در مورد تقلبی بودن بر انگیزد .
فروشگاه های اینترنتی یکی از بهترین مکان های برای خرید فرش ماشینی اصل هستند . تمامی تولید کنندگان ناب کاشان در تولید فرش های اکرولیک مهارت دارند اما تولید فرش های پلی استر فیلامنت در تخصص همگان نیست . هر چند عمدتا تولید فرش های پلی استر را به علت رده پایین تری که نسبت به فرش های اکرولیک دارد از دور تولیدات حذف می کنند . به هر حال اگر توان تشخیص الیاف پلی استر فلامینت از الیاف اکرولیک را ندارید ، بهترین گزینه خرید فرش از فروشگاه های اینترنتی برند مورد نظر است .
وارد فروشگاه شده و در دسته محصولات فرش های پلی استر فلامینت و فرش های اکرولیک را انتخاب نمایید . بر اساس توضیحات ارائه شده ، ویژگی های موجود در مورد هر الیاف و در نهایت طرح و رنگ فرش بین محصولات موجود انتخاب نمایید . امید است مقاله ارائه شده توانسته باشد گامی موثر در انتخاب بهتر شما بردارد .

خرید مستقیم فرش ماشینی از کارخانه فرش کاشان
نـظـرات کاربران

روش‌های سفارش از گروه تجاری فرش کاشان:

روش اول: خرید و سفارش فرش به صورت آنلاین از فروشگاه اینترنتی کارخانه فرش کاشان

روش دوم: خرید و سفارش به صورت تلفنی همراه با مشاوره رایگان از کارشناسان فنی ما 03155443195

روش سوم: سفارش و خرید فرش ماشینی از طریق ارسال پیام واتساپ ما 09133602885

روش چهارم: سفارش و خرید فرش از طریق دایرکت پیج اینستاگرام ما به آدرس Carpetkashancoir

روش پنجم: خرید و سفارش حضوری از نمایشگاه و کارخانه فرش کاشان حتما با هماهنگی قبلی