امروزه چیدمان منزل تنها خرید وسایل و چیدن آنها در کنار هم نیست . بلکه چیدمان منزل به اصولی بستگی دارد که باید رعایت کرد تا منزلی زیباتر داشت . یکی از کلیدی ترین وسایلی که در منزل جلب توجه می کند فرش است که فرش باید در کنار سایر وسایل منزل ، هم خوانی و هارمونی داشته باشد . انتخاب فرش علاوه بر وضعیت اقتصادی خانواده به سلیقه و رنگ و طرح و سبک سایر وسایل منزل نیز بستگی دارد . پس هنگام خرید فرش شما باید به دو بعد مشخصات فنی و باطنی فرش که ویژگی ها و قیمت فرش را شامل می شود مد نظر داشته باشید و هم اینکه باید مشخصات ظاهری آن که شامل طرح و رنگ وسایز و شکل آن می شود مورد بررسی قرار دهید .
فرش های بازار در اشکال هندسی مختلف عرضه می گردند . در انواع سبک و طرح بافته می شوند و سایز های مختلف به صورت استاندارد و سفارشی نیز دارند که بسته به سلیقه ی شما مورد سفارش واقع می شوند .
شکل مستطیل از جمله شکلی است که در بازار رایج است و شکل های مربع و دایره از جمله شکل هایی هستند که به صورت سفارشی بنا بر سفارش مشتری بافته شده و در اختیارش قرار داده می شود.
برای سفارش نوع شکل هندسی فرش باید به مکانی که می خواهید آنجا را فرش کنید دقت نمایید که آن فرش در دل آن مکان نشسته و زیبایی مضاعفی به ارمغان بیاورد .
استفاده از فرش با شکل خاص در دکوراسیون منزل
همه ی منازل مستطیل شکل و ساده نیستند . برخی از منازل با عناصر و شکل معماری خاص ساخته می شوند . برای فرش کردن سالن این منازل یا هر کجای دیگر با هر کاربری اگر به شکل های هندسی فضا دقت کنیم و فرش و سایر وسایل منزل را همخوان با آن قسمت از اتاق تهیه کنیم ، به زیبایی منزل مان می افزاییم .
مثلا قسمتی از اتاق را بالکن ما تشکیل داده که به شکل بیضی یا دایره ای شکل بیرون رفتگی دارد می توان این قسمت از منزل را با فرش دایره ای مفروش کرد . یا در قسمت های ورودی، ورودی منزل دایره ای شکل است که می توان ورودی را به طور کلی برای تنوع با فرش های دایره ای شکل سفارشی ، فرش کرد .
و شاید منزل دارای شکل خاصی نباشد و گچ بری یا کناف سقف به شکل خاصی بیرون زدگی یا فرورفتگی داشته باشد ، می توان فرشی که زیر این قسمت پهن می شود را برگرفته از شکل هندسی سقف سفارش داد و با ایجاد قرینه در سقف و کف منزلی زیبا و خاص را به وجود اورد.
سایز فرش در دکوراسیون های امروزی
در قدیم فرش را به اندازه ی اتاق و متراژ ان انتخاب می کردند و فضا را به گونه ای مفروش می کردند که قسمتی از آن خالی نماند . زیرا کف را با موزاییک سنگ فرش می کردند و زیبا نبود که قسمتی از کف زمین مشخص باشد. اما امروزه شرایط فرق کرده است. کف منازل با سرامیک، سنگ یا پارکت و یا حتی موکت پوشیده می شود و خود زیبایی به فضای منزل می بخشد . توصیه می شود برای زیباتر بودن منزل تمام متراژ را با فرش نپوشانید . بلکه فرش باید از فضای اتاق کوچکتر باشد .
اگر کل فضا را با فرش بپوشانید منزل تان هم شلوغ تر به نظر خواهد رسید و هم اینکه باعث کوچکتر شدن اتاق می شود . فرش باید در وسط مبلمان بیافتد و پایه های جلویی مبلمان تان بر روی فرش قرار بگیرد . البته این امر قانون نیست و بسته به متراژ منزل ، اگر خیلی بزرگ باشد می توان به وسیله ی فرش های مختلف در قسمت های مختلف کاربری های متفاوت درست کرد .
مثلا به جای اینکه بین ناهارخوری و اتاق تلویزیون و پذیرایی و نشیمن دیوار قرار بگیرد می توان با فرش های کوچک در قطعات مختلف متناسب با مبلمانی که در این قسمت ها قرار می گیرد فضاهای متفاوت آفرید .
به چیزی که باید هنگام انتخاب طرح و رنگ فرش تان توجه کنید ، هارمونی وسایل با هم و متناسب بودن سبک فرش با سبک وسایل منزل تان می باشد .
برای رنگ می توانید خود با مراجعه با اینترنت رنگ های مکمل و متضاد را که می توانند در کنار هم قرار بگیرند را مطالعه کنید و هنگام خرید در این محدوده و پالت رنگی انتخابی خودتان وسایل و فرش تان را خریداری نمایید.
انواع سبک فرش ماشینی در منزل
فرش های ماشینی در سبک های سنتی و کلاسیک و مدرن یا فانتزی بافته می شوند و هر کدام را می توان از ظاهر آنها شناخت و متناسب با نوع دکوراسیونی که برای منزل تان انتخاب می کنید، خریداری نمایید .
فرش های سنتی همان نقشه های قدیمی هستند که بیشتر در قدیم و در فضای سنتی منازل مورد استفاده واقع می شده است. مثلا فرش لچک و ترنج که یک ترنج در مرکز آن و چهار گوشواره در اطراف آن است و یک حاشیه اطراف آن را فرا گرفته است ، سنتی می باشد . مورد دیگر طرح های اصیل خشتی است که بسیار زیبا است به گونه ای که در این فرش طرح های مختلف و یا یکسان در خانه هایی با شکل های هندسی یکسان یا مختلف در سرتاسر فرش بافته شده است .
و طرح افشان نیز قدیمی است اما در دکورهای مختلف جدید و قدیم به کار می رود و بسیار زیبا می باشد . این نقشه فاقد ترنج می باشد و تنها با حاشیه ای دورتادور آن پوشیده شده است و در مرکز آن شاخ و برگ ها به صورت های پیچ در پیچ در دل هم قرار دارند به گونه ای که انگار طراح قلم خود را در یک سو بر کاغذ گذاشته و تا انتهای فرش آن را برنداشته است .
فرش های کلاسیک در واقع همان طرح هایی است بسیار خاص است و کمی از سنتی فاصله گرفته است و به گونه ای خاص و جدید طراحی گشته است.
فرش های ماشینی امروزه با طرح های جدید الهام گرفته شده از طرح های قدیمی تولید می شوند . که در محیط های کلاسیک به کار می روند. در محیط های کلاسیک البته از فرش های سنتی نیز استفاده می شود که به زیبایی آن افزوده می گردد .
منظور از دکور سنتی دکورهایی است که فضاهای گذشته را تداعی می کند که با مبلمان چوبی و پارچه های سنتی و تخت ها و وسایل عتیقه دکوری تزیین می شوند و فضاهای کلاسیک بیشتر برگرفته از دکورهای غربی عصر ویکتوریا و پر شده از مجسمه ها و مبلمان استیل و وسایل خاص دکوری تزیین شده است.
علاوه بر این دو نوع دکور، دکورهای فانتزی و مدرن نیز وجود دارد که امروزه مورد علاقه افراد ساده پسند و عروس هایی است که با توجه به مدی که در سرتاسر جهان با وسایل نو مدرن و فانتزی جدید تزیین به راه افتاده دوست دارند منزل شان را به این سبک چیدمان نمایند .
فرش های فانتزی در ایران با نام های شنل ، شگی و فریز و فرش های عروسکی و فرش های ترک بافته می شود و با رنگ های شاد و جیغ و طرح های هندسی و زیبا طراحی می شوند . بسیار ارزان تر از سایر فرش های لوکس با شانه و تراکم بالا هستند و برای فضاهایی که رفت و آمد کمتری دارد مناسب تر می باشد .
این فرش در میان مبلمان های استیل و یا تجملی و سنتی مناسب نیست و هارمونی و هم خوانی چندانی ندارد و بیشتر مناسب پوشاندن فضای میان کاناپه های نشیمن می باشد .
در نهایت این شما هستید که باید از فضای منزل تان لذت ببرید و می توانید از مطالب سایت فرش کاشان و یا مشاورین سایت فرش کاشان کمک بگیرید. مورد دیگر اینکه می توانید فرش مد نظرتان را در دکور پیش فرض مشابه دکور منزل تان و یا دکوری که از لحاظ رنگ با منزل شما هم خوانی دارد، تست کرده و سپس اقدام به خرید ان نمایید .
روشهای سفارش از گروه تجاری فرش کاشان:
روش اول: خرید و سفارش فرش به صورت آنلاین از فروشگاه اینترنتی کارخانه فرش کاشان
روش دوم: خرید و سفارش به صورت تلفنی همراه با مشاوره رایگان از کارشناسان فنی ما 03155443195
روش سوم: سفارش و خرید فرش ماشینی از طریق ارسال پیام واتساپ ما 09133602885
روش چهارم: سفارش و خرید فرش از طریق دایرکت پیج اینستاگرام ما به آدرس Carpetkashancoir
روش پنجم: خرید و سفارش حضوری از نمایشگاه و کارخانه فرش کاشان حتما با هماهنگی قبلی